+90 535 357 92 54

© 2024   Oğuz Kaçar

Hakkımızda

Gülşan Branda

 

Firmamız ilk olarak 1966 yılında her nevi branda işi yapmak amacı ile Sakarya’da kurulmuştur. Takip eden yıllarda, sektörün kaydettiği gelişmelere parelel olarak ortaya çıkan talep oranın artması nedeniyle yeni ürünlerin, mafsallı ve körüklü tente üretimine başlanmasına karar verilmiştir.

Firmamız, branda dikimi ve yapımı amaçlı faayietlerine 1991 yılında mafsallı tente imalatını ekledikten sonra kaliteyi ve sağlamlığı kendine ilke edinmiş ve hiçbir taviz vermeden o günden bugüne binlerce mafsallı tente üretmiştir. Bu ilerlemesonucunda yurtçapında kırktan fazla bayilik vermiş olan firmamız ayrıca yurt dışına da Mafsallı Tente ihracatı gerçekleştirmiştir. Daha sonra ki yıllarda, imalatımızda ki titizlik, kalite ve sağlamlık giderek çeşit ve kapasitemizin artmasına neden olmuştur. Arzumuz kalitemizden ödün vermeden bünyemizi geliştirmek ve talep piyasasına daha iyi ve mükemmel çalışmaları sunabilmektedir.

Tentelerimiz GÜLŞAN BRANDA garantisini taşır.

GÜLŞAN BRANANIN kalite, plan, program, politika ve hedeflerini ortaya koyar. Şirketimizde verilen hizmette kaliteyi bir yaşam tarzı olarak benimsemeyi, müşteriyi tatmin etmeyi, dürüst ve prensipli kararlarla maksimum kalitede hizmet vermeyi kendisine amaç edinmiştir.

Kalite ve çevre yönetim sistemi ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürmeye başlamış olan şirketimiz ISO 9001:2015 Kalite ve ISO 14001:2015 çevre yönetim Sistemi, 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 iş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi oluşturmaya başlamıştır.

Şirketimiz hizmet sunduğu müşterilerinin, taleplerinin iyi tespit edilmesi ve çalışma yöntem ve tekniklerinde dünya teknolojisini yakalamanın sonucunda her zaman yüksek müşteri memnuniyetini hedeflemek suretiyle çalışmalanını sürdürmektedir.

Geçmişten Geleceğe Kalite ve Güven